General

Profile

Игор Стаматовски

Issues

Projects

Activity

2014-07-02

13:00 slobodensoftver.org.mk Грешка #262: Објавување на белешки за редовните состаноци на 2смк
Алекс ќе ги водиш на овој начин состаноците?
12:59 slobodensoftver.org.mk Организација #312: Регулирање на статусот на новото раководство во Банка
Миша повеќе не е член на организацијата.
Додека имаме нова тековна состојба ќе треба да го регулираме статусот во ...
12:47 slobodensoftver.org.mk Организација #310 (Затворена): Регулирање на статусот на промена во Централен регистар на РМ
12:46 slobodensoftver.org.mk Организација #310 (Разрешена): Регулирање на статусот на промена во Централен регистар на РМ
Проментата е регулирана.
12:46 slobodensoftver.org.mk Организација #311 (Затворена): Сметководител за Слободен софтвер Македонија
12:46 slobodensoftver.org.mk Организација #311 (Разрешена): Сметководител за Слободен софтвер Македонија
Имаме нов сметководител, Владимир Граоркоски.
Јованка ги има деталите и контактите и ќе ја продолжи комуникацијат...
12:44 Јубилеј на Слободен софтвер Македонија Грешка #247 (Не го правиме): Да се напише емаил темплејт за покана за говорниците за Малина
12:44 Јубилеј на Слободен софтвер Македонија Активност #256 (Одбиена): Конференција со ФИНКИ. Датум во март. 1 март петок.
12:42 slobodensoftver.org.mk Активност #325 (Затворена): пререгистрација на домени
12:42 slobodensoftver.org.mk Активност #325 (Разрешена): пререгистрација на домени
Пререгистрацијата е завршена.
Останува само да го префрлам ie.mk од Слободен софтвер на иборн.нет, ама тоа во февр...

Also available in: Atom