Општо

Профил

Ана Ристеска

  • Е-пошта: aristeska@gmail.com
  • Регистриран на: 2012-11-07
  • Последна најава: 2013-02-19

Задачи

Проекти

Активност

2013-02-18

20:56 slobodensoftver.org.mk Функционалност #34: One site to rule them all (кика/сподели знаење)
Заедно со моето извинување за доцнењето, праќам два предлог-дизајни за предна страна на блогот. Останатите ќе произл...

Достапно и во: Atom