General

Profile

Миша Поповиќ

  • Registered on: 2010-09-22
  • Last connection: 2013-01-30

Issues

Projects

Activity

2013-01-30

17:17 slobodensoftver.org.mk Грешка #186: DNS миграција
сменето е за spodeli.org

2013-01-19

19:19 slobodensoftver.org.mk Грешка #186: DNS миграција
На 01.октомври.2012 е направена уплата за продолжување на:
slobodensoftver.org.mk
freesoftware.org.mk
softver.or...

2012-10-25

09:28 Хаклаб Грешка #245: твитер-блогспот интеграција
Според тоа што го гледам кога ќе кликнам на линк не е така како што е опишано во грешката

2012-10-17

07:22 slobodensoftver.org.mk Грешка #234: Објавени и необјавни страници
јас објавив само еден од трите документи на кои сум јас автор.
мемо-донации не е адресирано никому и нема поента ...

2012-03-21

17:10 slobodensoftver.org.mk Грешка #37: Текстови „За нас“ на ss.org.mk
ќе почнам со работа од понеделник.
планираниот пристап е реорганизација на фиксно „за нас“ и некакво листа/блог-ла...
17:07 slobodensoftver.org.mk Активност #182: Текст за 2с.мк и нејзините активности за на флаер/постер
ќе почнам од понеделник 26.03.2012 би требало да е готово за пар денови

2010-11-08

11:56 slobodensoftver.org.mk Поддршка #29 (Затворена): тестирање
да се тестира филмот повеќе од 2 минути дали работи

2010-10-04

02:26 НПСС Активност #4 (Во прогрес): Организирање на средба на работната група на 7 октомври

Also available in: Atom