General

Profile

Marko Doda

Issues

Projects

Activity

2012-11-03

14:21 Хаклаб Грешка #211: Да се досреди wordpress-от - podcast.spodeli.org
Арангел Ангов напиша:
> Средено со upload на фајлови.
>
> Останува уште да се овозможат и додадат тагови на сите ...
14:01 Хаклаб Грешка #216 (Разрешена): Wordpress-от не генерира RSS за подкастот на podcast.spodeli.org

2012-09-30

22:00 Хаклаб Грешка #216: Wordpress-от не генерира RSS за подкастот на podcast.spodeli.org
Boris Kuzmanov напиша:
> WordPress-ов си има RSS фид - http://podcast.spodeli.org/feed/, ваљда за тоа збориш колку ш...

2012-09-24

19:52 Хаклаб Функционалност #170: Систем за исвестување на дежурните преку SMS и е-пошта
Georgi Stanojevski напиша:
> Имаш на мејл админ јузер за spodeli.org на гугл apps.
>
> Одлучи дали е паметно да ...

2012-09-17

20:31 Хаклаб Функционалност #170: Систем за исвестување на дежурните преку SMS и е-пошта
Georgi Stanojevski напиша:
> Мејлот мора да биде kika@slobodensoftver ради календарот? Нели е поубаво да си биде hac...
19:32 Хаклаб Функционалност #170: Систем за исвестување на дежурните преку SMS и е-пошта
Арангел Ангов напиша:
> дода, листата на дежурни е ажурирана, те молам додај ги коа ќе имаш време. покриено е скоро ...

2012-05-30

14:34 slobodensoftver.org.mk Барање за проектор #221 (Затворена): Позајмување на проектор за 2ри јуни
http://prostor88.wordpress.com/ дечкиве организираат изложба во сабота, така доколку може да им се позајми проекторот...

Also available in: Atom