Општо

Профил

Toni Jovanoski

  • Е-пошта: minimoog77@gmail.com
  • Регистриран на: 2010-09-22
  • Последна најава: 2011-05-15

Задачи

Проекти

Активност

2011-05-09

09:08 Хаклаб Активност #70: Локален summer of code
Предлог: сите мои 'отворени' проекти
https://github.com/minimoog/qtwitdget
https://github.com/minimoog/Recolorfy
...

Достапно и во: Atom