General

Profile

Тамара Атанасоска

Issues

Projects

Activity

2012-06-25

14:05 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
Зошто никој веќе цела недела не се нафаќа да ги земе флаерите?
Јас живеам во центар, немам кола, а со автобус да но...

2012-06-19

16:58 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
КОМА е кај Олимпико позади.
16:40 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
This just in:
Zdravo Tamara,
pecatnicata Vinsent grafika vi ispacti gratis nekoja kolicina na faleri.
Nalepni...

2012-06-03

22:13 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
Email: Ќе поправиме тоа за Кика и ќе лобираме по печатници за печетење :)
значи ние завршивме се што можевме, сега...

2012-05-28

14:42 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
Што добив на маил:
Тамара ова е различна подготовка од претходната – така треба?

Исто така нема bleed значи цр...

2012-05-26

18:36 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
Ќе се бара од повеќе места, затоа не може да се претпостави тираж. Ама ако, колку сакаат толку, мислам дека не би бил...
14:58 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
Сега кога имаме реален ангажман наеднаш не враќаме?

2012-05-25

10:58 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
Владан пратено имав јас дека не е важно колкави се битно ни е да се испечатата и тираж дека исто колку ни дадат толку...

2012-05-23

18:54 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
Zdravo Tamara,
Te molam daj mi specifikacii za toa sto ke go pecatite dimenzii dali e dvostrano ednostrano tirazi ...

2012-03-31

15:13 slobodensoftver.org.mk Активност #197 (Разрешена): Подготовка на краток текст и слика за учество на Share 2

Also available in: Atom