General

Profile

Boris Kuzmanov

Issues

Projects

Activity

2012-05-14

23:27 Хаклаб Грешка #216: Wordpress-от не генерира RSS за подкастот на podcast.spodeli.org
WordPress-ов си има RSS фид - http://podcast.spodeli.org/feed/, ваљда за тоа збориш колку што можев да разберам.

2012-05-02

11:16 Хаклаб Грешка #211: Да се досреди wordpress-от - podcast.spodeli.org
Дода нека ги среди стримовите, ја си немам работа со нив.
А за преводот ќе гледам ако може да наместам до вечер, ако...

2011-03-29

11:42 Wordpress локализација (мк) Поддршка #47 (Нова): Локализација на WordPress 3.1
11:40 Wordpress локализација (мк) Поддршка #47 (Затворена): Локализација на WordPress 3.1

2011-02-24

04:14 Wordpress локализација (мк) Поддршка #47: Локализација на WordPress 3.1
Бидна работа. Доколку забележите нешто како што не треба, некоја грешка и сл. пишете или изменета ја, па поставете ја...

2011-02-21

14:50 Wordpress локализација (мк) Поддршка #47: Локализација на WordPress 3.1
Јован Костовски напиша:
> "Трајни линкови" = немаме линк во македонски јазик, врати на постојани (трајни) врски
> Л...
14:22 Wordpress локализација (мк) Поддршка #47: Локализација на WordPress 3.1
*Update:*
92%, уште 309 стрингови.
> _Забелешки за промена_
> * Трајни линкови/врски = Постојани врски
> * З...

2011-02-09

02:08 Wordpress локализација (мк) Поддршка #47 (Затворена): Локализација на WordPress 3.1
2751 стрингови за преведување, од вкупно 3940 (30% завршено). Јас ќе преведувам прв, после ќе ја договориме со Аранге...

Also available in: Atom