Општо

Профил

Ilin Petkovski

  • Е-пошта: ilin@linux.net.mk
  • Регистриран на: 2011-04-06
  • Последна најава: 2013-02-09

Задачи

Проекти

Активност

2013-02-09

15:54 slobodensoftver.org.mk Грешка #229 (Затворена): Страница за член
15:54 slobodensoftver.org.mk Грешка #229 (Разрешена): Страница за член
Ова е завршено.
Го затварам тикетот.
- Илин

2011-04-06

08:56 bugs.spodeli.org Грешка #76 (Затворена): XSS во Redmine
Моменталната верзија на Redmine 1.1.1, подлежи на cross-site scripting баг.
PoC:
http://bugs.spodeli.org/project...

Достапно и во: Atom