Општо

Профил

Васил Вангеловски

  • Е-пошта: vvangelovski@gmail.com
  • Регистриран на: 2011-04-04
  • Последна најава: 2011-04-07

Задачи

Проекти

Активност

2011-04-07

05:15 Хаклаб Активност #70: Локален summer of code
Предлог:
(Ова е повеќе Java, меѓутоа веб фронтендот може да биде и друг јазик што работи на JVM. Идејата е да се д...

2011-04-04

13:56 Хаклаб Активност #70: Локален summer of code
Предлог Python/Jython проект:
Интеграција на Jasper reports со Django . Во кратки црти порт на овој grails plugin ...

Достапно и во: Atom