Општо

Профил

Дејан Новески

  • Е-пошта: dr.mote@gmail.com
  • Регистриран на: 2011-04-04
  • Последна најава: 2011-04-04

Задачи

Проекти

Активност

2011-04-04

13:12 Хаклаб Активност #70: Локален summer of code
Предлог пајтон проект - Narcissist
Проектот е опен сос варијанта на about.me и flavors.me -> Може секој да го депл...

Достапно и во: Atom