General

Profile

Арангел Ангов

Issues

Projects

Activity

2013-04-20

16:54 Хаклаб Активност #296: Torrent seed-ер за слободни/public domain филмови
и уше да се стаи на github скриптата пошо не била стаена ко шо глеам.
16:40 Хаклаб Активност #296: Torrent seed-ер за слободни/public domain филмови
ја напраивме скриптата, додадовме неколку линии во /home/kikadevices/openclosed/readout_tocosm.py
кажете уше некој...

2013-04-06

10:31 Хаклаб Грешка #299: Нови книги од Љубо
еве ја пошо неам обврски у животот ќе пробам неделава да идам да ги зеам.

2013-03-14

08:06 slobodensoftver.org.mk Грешка #308 (Нова): Претплата на drupal-security
Илин и Алекс да се претплатат на drupal-security мејлинг листата за да бидат во тек со новите security advisories.
...
08:04 bugs.spodeli.org Поддршка #307 (Нова): upgrade на drupal core 7.20 -> 7.21
Статус на надградбите за јадрото на Друпал Застарено (верзијата 7.21 е расположлива)
Најдена е надградба за вашата...

2013-03-10

21:42 slobodensoftver.org.mk Грешка #306 (Затворена): процедура за нови членови за Ана и Гоце
завршено.
21:42 slobodensoftver.org.mk Грешка #306 (Затворена): процедура за нови членови за Ана и Гоце
- отварање мејл акаунти
- додавање на листи
- корисник на drupal
- страница на drupal
- додавање во соодветни гру...
21:41 slobodensoftver.org.mk Организација #305 (Затворена): Страница за член - Гоце Митевски

Гоце треба да си ја пополни страницата за членови со слика и текст.
http://slobodensoftver.org.mk/chlenovi/goc...
21:38 slobodensoftver.org.mk Организација #304 (Нова): визитки за Ана и Гоце
да се испечатат.

2013-03-03

19:33 slobodensoftver.org.mk Активност #303 (Нова): Страница за член
Ана треба да си ја пополни страницата за членови со слика и текст.
http://slobodensoftver.org.mk/chlenovi/ana
А...

Also available in: Atom