Општо

Профил

Boban Jovanoski

  • Регистриран на: 2011-03-29
  • Последна најава: 2011-03-29

Задачи

Проекти

Активност

2011-03-29

08:37 Хаклаб Активност #70: Локален summer of code
Предлози за ruby/ruby on rails проекти:
1. Twitter bot - Би одговарал со дирекни пораки на поставени прашања од нег...

Достапно и во: Atom