Општо

Профил

Dalibor Nasevic

Задачи

Проекти

Активност

2011-04-07

14:44 Хаклаб Активност #70: Локален summer of code
ruby.mk проектот на github: https://github.com/dalibor/ruby.mk

2011-03-29

08:10 Хаклаб Активност #70: Локален summer of code
Предлог проект за Ruby - http://ruby.mk
Идејата е ruby.mk да биде тимски блог (планет) на мкруг членовите. Основна...

Достапно и во: Atom