Општо

Профил

Vladislav Bidikov

  • Е-пошта: bidikov@gmail.com
  • Регистриран на: 2011-01-22
  • Последна најава: 2013-01-15

Задачи

Проекти

Активност

2013-01-16

21:38 Хаклаб Грешка #267: Пари за полици
Откако татко ми ја виде шемата на Глиша морам да ги пренесам неговите коментари:
1) ова неможе да се извади од 1 т...

2011-02-06

17:20 Хаклаб Грешка #41: PHP апликација за членарина
Ако нема потреба ... ондак можете да го затворите ова!
НЕ гледам поента кога се бара нешто за да потоа д се заклуч...
12:27 Хаклаб Грешка #41: PHP апликација за членарина
Друпал мини сајт е направен - може да се види на [[http://kika.bidikov.com.mk]] кога ќе му смислиме правилен домен ќе...

Достапно и во: Atom