General

Profile

Александар Лазаров

  • Registered on: 2010-12-08
  • Last connection: 2014-07-01

Issues

Projects

Activity

2014-07-02

13:49 slobodensoftver.org.mk Грешка #262: Објавување на белешки за редовните состаноци на 2смк
Кога јас ќе ги водам состаноците, да, кога нема ќе ги објавувам белешките од записничарот

2014-07-01

15:02 slobodensoftver.org.mk Активност #325: пререгистрација на домени
Документите се спремни.
13:48 slobodensoftver.org.mk Активност #325 (Во прогрес): пререгистрација на домени
1. Треба да се пополни : https://domains.mk/images/Baranje_za_domen.pdf
2. Треба извод од УЈП
Само softver.org.mk...

2013-12-13

16:20 Хаклаб Грешка #299: Нови книги од Љубо
Ова се среди ?
16:11 Хаклаб Активност #277 (Во прогрес): Стрипор 5cm пресуван за изолација во HW room прозорците
Вечерва ќе поминам од Мега-Куманово и ќе се распрашам дали има на лагер, веројатно ако вечер ќе земеме

2013-02-19

00:37 slobodensoftver.org.mk Функционалност #34: One site to rule them all (кика/сподели знаење)
Многу се добри и едното и другото ! Свака част Ана :) Само мене лично оние точките горе не ми се допаѓаат, некако ми ...

2013-02-10

16:16 Хаклаб Поддршка #297: Да се преправи светлосната табла во работна маса во хардвер соба
Димензиите се 88 x 130 cm
16:14 Хаклаб Поддршка #297 (Нова): Да се преправи светлосната табла во работна маса во хардвер соба
Светлосната табла што е во хардвер соба не се користи за нејзината намена, добро ќе е да ја користиме како работна ма...

2013-02-09

16:13 Хаклаб Грешка #291 (Затворена): Набавка на алкохол
16:12 Хаклаб Грешка #291: Набавка на алкохол
Некој купил 1L алкохол, ќе го ставам багот 50% затворен

Also available in: Atom