Општо

Профил

Aleksandar Balalovski

  • Е-пошта: abalalovski@gmail.com
  • Регистриран на: 2010-11-29
  • Последна најава: 2011-06-18

Задачи

Проекти

Активност

2011-06-18

15:56 Хаклаб Грешка #112: Да се исчисти фрижидерот
јас ветив и иницијално го исчистив првиот пат. Сега е на ред друг.

2011-05-14

09:18 Хаклаб Активност #88 (Разрешена): Да се исчисти фрижидерот

Достапно и во: Atom