General

Profile

Vladan Popovic

Issues

Projects

Activity

2013-02-19

00:08 slobodensoftver.org.mk Функционалност #34: One site to rule them all (кика/сподели знаење)
Ана Ристеска напиша:
> Заедно со моето извинување за доцнењето, праќам два предлог-дизајни за предна страна на блого...

2012-05-31

19:36 slobodensoftver.org.mk Функционалност #34 (Затворена): One site to rule them all (кика/сподели знаење)
И ова требаше Ана да го уклопи логото ако се сеќавам добро ама не сум сигурен. Сега е зафатена, а богами и јас сум мн...
19:33 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
Ќе се среди ако се среди со Тамара и Бане.
pdf фајловите може да се едитираат во illustrator и да се изместат малку ...

2012-05-29

10:12 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
Тамара кажи му дека така треба, само да се завртат по ширина не по висина. Оставени се PDF документиве да можат да се...

2012-05-27

11:53 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
еве го конечниот флаер,
при печатење на задната страна листот треба да се сврти хоризонтално
http://dl.dropbox.co...
11:50 slobodensoftver.org.mk Активност #183 (Затворена): Тескт за КИКА и активностите за на флаер/постер
завршено

2012-05-26

16:38 slobodensoftver.org.mk Активност #201 (Feedback): понуда за печатење на флаери и налепници
Колку можат да направат за беспари толку нека биде тиражот.
ТРЕБА да се провери флаерот за печатни грешки и да се ...

2012-05-24

10:12 slobodensoftver.org.mk Активност #201: понуда за печатење на флаери и налепници
Двострано, 10х10cm
http://dl.dropbox.com/u/13597364/flaer.jpg
+1 да собереме по 100-200 денари од секој зошто пом...
10:08 slobodensoftver.org.mk Активност #183 (Разрешена): Тескт за КИКА и активностите за на флаер/постер

2012-04-29

23:10 slobodensoftver.org.mk Функционалност #34: One site to rule them all (кика/сподели знаење)
Арангел Ангов напиша:
> треба да се тргне од горе тоа blogger bar-от.
тргнато

Also available in: Atom