Општо

Профил

Сашо Андријески

  • Регистриран на: 2010-11-01
  • Последна најава: 2012-05-12

Задачи

Проекти

Активност

2010-12-08

13:53 slobodensoftver.org.mk Поддршка #35: Сподели кино со Компресор
Дали може да се предлага документарен филм и дали предуслов е филмот да биде слободен?

Достапно и во: Atom