General

Profile

Georgi Stanojevski

Issues

Projects

Activity

2014-07-01

13:40 slobodensoftver.org.mk Активност #325 (Затворена): пререгистрација на домени
13:40 slobodensoftver.org.mk Активност #325 (Не го правиме): пререгистрација на домени

2014-05-12

13:26 slobodensoftver.org.mk Активност #325: пререгистрација на домени
Ок тоа бескрај е 60 дена. Има уште ~25 дена пред да прекинат да работат.
http://marnet.mk/doc/pravilnik.pdf (член ...
13:15 slobodensoftver.org.mk Активност #325: пререгистрација на домени
Уште се истечени овие. Марнет сигурно нема до бескрај да ги држи истечените домени.

2014-05-05

09:10 slobodensoftver.org.mk Активност #325 (Затворена): пререгистрација на домени
Истекуваат домените на 2cmk. Треба да се избере регистрант. http://cenovnik.ot.mk а може е паметно да се прати до сит...
07:46 slobodensoftver.org.mk Грешка #324: слободенсофтвер.мкд
Ова работи http://slobodensoftver.org.mk/кирилица/
Trailing slash-от. Како си го конфигурирал ProxyPass-от?

2014-05-04

18:44 slobodensoftver.org.mk Грешка #324: слободенсофтвер.мкд
Ех github нема ipv6.
Напрај го ProxyPass и за слободенсофтвер.мкд да биде за да биде и на ipv6.
18:39 slobodensoftver.org.mk Грешка #324: слободенсофтвер.мкд
За slobodensoftver.org.mk/кирилица мора proxypass. Па мислев исто да биде.
Али ете слободенсофтвер.мкд е на github...
18:23 slobodensoftver.org.mk Грешка #324 (Нова): слободенсофтвер.мкд
1. Нов vhost за слободенсофтвер.мкд да биде ProxyPass кон http://skopjehacklab.github.io/slobodensoftver.mkd
2. На s...

2014-03-10

11:30 Mozilla Грешка #323 (Нова): Печатна грешка странта=страната
Кога внесуваш во поле на енкриптирана страница се јавува диалог да те извести. Има печатна грешка.
„Иако +странта...

Also available in: Atom