Општо

Профил

Novica Nakov

  • Е-пошта: nnovica@gmail.com
  • Регистриран на: 2010-10-02
  • Последна најава: 2013-10-13

Задачи

Проекти

Активност

2013-10-13

06:55 slobodensoftver.org.mk Активност #317 (Нова): Да побараме информација за политиката за слободен софтвер од МИОА?
Дали е добра идеја да побараме информација од МИОА преку формата „слободен пристап за информации од јавен карактер“ з...

2013-08-13

18:50 slobodensoftver.org.mk Грешка #316 (Нова): гасење на акаунт на новица
да се изгаси акаунт на новица на 2s.mk мејлот
но мејлот е врзан со нппсс листата. миша рече да ја чуваме отворена ...

2013-07-08

14:52 Хаклаб Грешка #211: Да се досреди wordpress-от - podcast.spodeli.org
Зошто ги нема старите снимени емисии на блогот? Конкретно ја барав таа со Румена Бужаровска за да ја пратам како линк...

2013-07-06

18:20 Хаклаб Активност #300 (Затворена): да се купи
18:17 Хаклаб Грешка #295 (Затворена): Известување до газдата за оштетен таван
17:47 slobodensoftver.org.mk Грешка #264: да се додадат книги во онлјан библиотеката на 2с.мк
Нашиот софтвер уствари не работи.
Нова задача ќе биде koha да се инсталира.
17:42 Хаклаб Грешка #295 (Разрешена): Известување до газдата за оштетен таван
update zavrseno ova valjda a? posto krecea?

2013-06-30

08:15 slobodensoftver.org.mk Грешка #315 (Нова): Да се ажурира важни настани
Вики страницата http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија треба да се ажури...

2013-06-13

16:57 Хаклаб Грешка #299: Нови книги од Љубо
пеери земете ги книгите

2013-05-27

10:04 Хаклаб Грешка #299: Нови книги од Љубо
another bump

Достапно и во: Atom