Општо

Профил

Ilin Tatabitovski

  • Е-пошта: itatabitovski@gmail.com
  • Регистриран на: 2010-09-26
  • Последна најава: 2012-01-23

Задачи

Проекти

Активност

2010-11-08

01:17 slobodensoftver.org.mk Поддршка #28: InstallFest 2010
Lubuntu - ако налета некоја постара машина.
Имам 2-3 продолжни кабли, може да се користат за инстал фестот

Достапно и во: Atom