General

Profile

Spent time

Filters

Apply Clear

Total time: 21.95 hours

Project Date User Activity Issue Comment Hours
Хаклаб2012-04-01Vladan PopovicДизајнАктивност #66: флаери за хаклаб10.00
Хаклаб2012-03-29Vladan PopovicДизајнАктивност #66: флаери за хаклаб3.00
bugs.spodeli.org2010-10-23Арангел АнговДизајнГрешка #13: грешка превод мејлСредено.0.15
НПСС2010-10-02Игор СтаматовскиРазвојФункционалност #3: Текст на политиката за слободен софтвер ревизија за 7-ти октомвриЧитање на досега сработеното, поправки и додавање на нови точки1.00
bugs.spodeli.org2012-03-29Игор СтаматовскиАнгажманФункционалност #187: Во Статус полето на redmine да се стави Will not implementСредување на статуси по ролји и тракери0.15
bugs.spodeli.org2012-02-13Vladan PopovicАнгажманГрешка #151: Телекабел банер за интернетотзавршено1.00
bugs.spodeli.org2011-04-11Арангел АнговАнгажманГрешка #76: XSS во Redmine1.00
bugs.spodeli.org2011-02-11Арангел АнговАнгажманГрешка #48: Надградба на redmine3.00
bugs.spodeli.org2011-02-11Арангел АнговАнгажманГрешка #48: Надградба на redmine0.15
НПСС2010-10-17Арангел АнговАнгажманФункционалност #3: Текст на политиката за слободен софтвер ревизија за 7-ти октомври2.00
НПСС2010-10-07Игор СтаматовскиАнгажманОрганизација #6: Припремање на покани и материјали за учесниците на работната групафотокопирање на материјали за учесницита0.50
    (1-11/11)

    Also available in: Atom CSV