Проект

Општо

Профил

Функционалност #44

ББС на Македонски се затвора

Додадено од Игор Стаматовски пред околу 8 години. Ажурирано пред преку 6 години.

Статус:
Затворена
Приоритет:
Нормален
Почеток:
2011-01-26
Краен рок:
% Завршено:

0%


Опис

ББС на Македонски се затвора, што ќе ставиме сега во Најнови вести?

DW-?

Други предлози?

Да го смениме во FF-4 пред да излезе ако можеме...

Историја

#1 Ажурирано од Арангел Ангов пред скоро 8 години

+1 за дојче веле.

#3 Ажурирано од Дамјан Георгиевски пред преку 7 години

ps,
уште не е сменето, но за проверка:

curl -i http://fxfeeds.mozilla.com/mk/firefox/headlines.xml

#4 Ажурирано од Дамјан Георгиевски пред преку 6 години

  • Статус променето од Во прогрес во Затворена

на крај се зема RSS-то од „Радио Слободна Европа“

Достапно и во: Atom PDF