General

Profile

Home

Добредојдовте на баг репортинг системот на Слободен софтвер Македонија и хаклабот КИКА. All your bugs are belong here.

Инструкции:

  • Одбери проект > „Нова задача“ за да отвориш нова задача.
  • Секогаш внесувај „Потрошено време:“ откако ќе ја затвориш задачата.
  • Секогаш ажурирај го статусот на твоите задачи за да можат сите да бидат во тек со она што го работиш.
  • За било какви прашања можеш да испратиш порака на info ет slobodensoftver.org.mk